28 februari 2022

Export Academy is live!

Voorheen konden leden en partners exportinformatie vinden op de Zuivelacademie. De Zuivelacademie is in een nieuw jasje gestoken en daarbij hoort een nieuwe naam: de Export Academy! De Export Academy is te bereiken via de website van ZuivelNL (onder kopje Export).

Informatie exportbestemmingen

Op de Export Academy staan exportmodules waarin u per exportbestemming informatie kan vinden over de zaken waar u rekening mee moet houden. Iedere module bevat informatie over de registratie van nieuwe producenten en exporteurs, bedrijvenlijsten, certificaten, protocollen van het land, import permits, questionnaires, wetgeving en algemene voorlichting.

Nieuwsbrieven

Daarnaast worden op dit platform ook de nieuwsbrieven gepubliceerd die worden verzonden door Team Export. U kunt zich aanmelden voor de verzendlijst en ze op Export Academy terugvinden.

Notificaties WTO

Tevens vindt u een aantal van de belangrijkste notificaties van de World Trade Organisation (WTO) met betrekking tot zuivel. De notificaties hebben niet alleen betrekking op veterinaire zaken, maar ook op andere aspecten die van invloed kunnen zijn op uw export: denk aan nieuwe etiketteringseisen, voedselveiligheidseisen enzovoorts.

Toegang Export Academy

Geïnteresseerde leden en partners kunnen via Team Export toegang krijgen tot dit platform.

Meer nieuwsberichten

ZuivelNL

08 september 2022

Update 8/9 bundeling krachten reactie op kabinetsplannen

In reactie op de beleidsplannen van het kabinet ten aanzien van stikstof, klimaat, water en...

Lees het volledige bericht

Onderzoek & Innovatie

06 oktober 2022

Update 6/10 volgende fase onderzoeksideeën melkveehouderij

Op basis van de wensen en suggesties ontving ZuivelNL 60 projectideeën van (kennis)instellingen en adviesorganisaties...

Lees het volledige bericht

05 oktober 2022

Internationale Melkprijsvergelijking weer gestart

De internationale melkprijsvergelijking gaat deze maand opnieuw van start onder de naam EDF-ZuivelNL Internationale Melkprijsvergelijking...

Lees het volledige bericht