26 april 2023

ZuivelNL

Vacature

ZuivelNL vacature: Medewerker Export & Markttoegang

Wil je graag verschillende bedrijven in de zuivelsector ondersteuning bieden? Loop jij warm voor het perfect stroomlijnen van exportprocedures met als raakvlakken voedselveiligheid, veterinaire zaken en diergezondheid? Als je dan ook nog vraagstukken met twee handen aangrijpt en tot op het bot toe uitzoekt én affiniteit hebt met de Nederlandse zuivelsector... dan is dit de functie voor jou!

Als Medewerker Export & Markttoegang bij ZuivelNL – de brancheorganisatie van de zuivelsector – weet jij elke keer weer diverse en complexe exportproblemen op te lossen. Zo lever je een waardevolle bijdrage aan de Nederlandse zuivelsector.
Team Export is voor onze leden, partners en overheid het centrale aanspreekpunt op het gebied van export van melk- en melkproducten naar landen buiten de EU. Als Medewerker Export & Markttoegang bemiddel je bij exportproblemen en registreer je bedrijven in derde landen (landen buiten de EU). Ook organiseer en neem je deel aan overleggen op export gerelateerde vraagstukken. Hiernaast ontwikkel je kennis en inzichten over dierziektes, de Nederlandse zuivelmarkt en de wet- en regelgeving van derde landen.

Interesse in deze ZuivelNL vacature?

Wij bieden je de kans dit alles te combineren in de dynamische functie Medewerker Export & Markttoegang. Je kunt via onderstaande knop de volledige vacature bekijken en solliciteren. Of solliciteer via LinkedIn.

Bekijk vacature Medewerker Export & Markttoegang

Meer nieuwsberichten

Marktinformatie

Wereldzuivelhandel Actueel

02 oktober 2023

Wereldzuivelhandel Actueel januari - juni 2023

De wereldzuivelhandel liet in het tweede kwartaal van 2023 bij alle producten groei zien. Bij...

Lees het volledige bericht

Marktinformatie

28 september 2023

Marktbericht Zuivel september 2023

Er lijkt een einde te zijn gekomen aan de stijging van de Nederlandse melkaanvoer. Nadat...

Lees het volledige bericht

ZuivelNL

31 augustus 2023

Nieuwsbrief ZuivelNL augustus 2023

U leest in deze nieuwsbrief over Zuivel in Cijfers 2022 (Nederlandstalig en Engelstalig, onderzoek naar...

Lees het volledige bericht