26 april 2023

ZuivelNL

Vacature

ZuivelNL vacature: Medewerker Export & Markttoegang

Wil je graag verschillende bedrijven in de zuivelsector ondersteuning bieden? Loop jij warm voor het perfect stroomlijnen van exportprocedures met als raakvlakken voedselveiligheid, veterinaire zaken en diergezondheid? Als je dan ook nog vraagstukken met twee handen aangrijpt en tot op het bot toe uitzoekt én affiniteit hebt met de Nederlandse zuivelsector... dan is dit de functie voor jou!

Als Medewerker Export & Markttoegang bij ZuivelNL – de brancheorganisatie van de zuivelsector – weet jij elke keer weer diverse en complexe exportproblemen op te lossen. Zo lever je een waardevolle bijdrage aan de Nederlandse zuivelsector.
Team Export is voor onze leden, partners en overheid het centrale aanspreekpunt op het gebied van export van melk- en melkproducten naar landen buiten de EU. Als Medewerker Export & Markttoegang bemiddel je bij exportproblemen en registreer je bedrijven in derde landen (landen buiten de EU). Ook organiseer en neem je deel aan overleggen op export gerelateerde vraagstukken. Hiernaast ontwikkel je kennis en inzichten over dierziektes, de Nederlandse zuivelmarkt en de wet- en regelgeving van derde landen.

Interesse in deze ZuivelNL vacature?

Wij bieden je de kans dit alles te combineren in de dynamische functie Medewerker Export & Markttoegang. Je kunt via onderstaande knop de volledige vacature bekijken en solliciteren. Of solliciteer via LinkedIn.

Bekijk vacature Medewerker Export & Markttoegang

Meer nieuwsberichten

ZuivelNL

07 juni 2023

ZuivelNL presenteert Jaarverslag 2022

Tijdens de Algemene Vergadering op 7 juni 2023 presenteerde ZuivelNL haar Jaarverslag 2022. Voorzitter Arjan...

Lees het volledige bericht

ZuivelNL

02 juni 2023

Nieuwsbrief ZuivelNL mei 2023

U leest in deze nieuwsbrief over 'Brochure: Sorghum als potentieel voedergewas' en andere onderzoeken voor...

Lees het volledige bericht

Marktinformatie

31 mei 2023

Marktbericht Zuivel mei 2023

De Nederlandse melkaanvoer nam in april met ruim 3% toe, zodat nog altijd sprake was...

Lees het volledige bericht